Home
"

Bestemmingen | Zanzibar en Pempa Mafia Island


Waar is het beter nagenieten en relaxen na een safari of een zware klim? Zanzibar, het Spice Island is een tropisch paradijs voor de kust van Dar es Salaam, ook gemakkelijk te bereiken vanuit Arusha. Laat Maji Safari voor u een ontspannen strandvakantie op het eiland Zanzibar of op Pemba of Mafia Island boeken.
Zanzibar is een culturele bestemming, maar de stranden en duiken zijn de belangrijkste trekpleisters. In het noorden en het oosten, heten de plaatsen Nungwi, Jambiani en Makunduchi u welkom. Hier kunt u ontspannen in de warme, heldere, ondiepe wateren van de Indische oceaan, of snorkelen en duiken langs de vele riffen die ring vormen om het eiland. De meest populaire duikplek, Mnemba atol is een belangrijke toeristische trekpleister.

Het hart van Zanzibar is het oude Stone Town. De kleine historische wijk van Zanzibar stad is de culturele microkosmos van de West-Indische Oceaan. Hier kunt u Perzisch, Arabisch, Afrikaanse en Indische invloeden zien wedijveren om de macht. De straten zijn zo smal dat nauwelijks een bromfiets er door in kan. Eeuwen oude gebouwen zijn smaakvol gerestaureerd en omgetoverd in prachtige hotels.

Pemba en Mafia Island zijn minder bezocht door toeristen en meer ongerept. Prachtige verlaten stranden en diep blauw, helder water zijn de belangrijkste attracties van deze eilanden. Rechtstreekse vluchten vanuit Arusha en Dar es Salaam beschikbaar zijn.

<< Terug