Home
"

Speciale VerzoekenCK Safaris is een reisorganisatie die ervoor kan zorgen dat uw reis helemaal op uw wensen is afgestemd. Natuurlijk houdt dat in dat u zelf uw route kunt bepalen, zelf accommodaties kunt uitzoeken, maar ook kijken wij naar eventuele omstandigheden waarmee u rekening wilt houden. Heeft u bijvoorbeeld medicijnen die altijd koel moeten blijven, wij zorgen voor een koelbox voor onderweg. Misschien heeft u lichamelijke beperkingen, wij zorgen ervoor dat u een kamer of luxe tent in de buurt van de faciliteiten of een aangepaste kamer heeft. Een ander veel voorkomend verzoek is een speciaal dieet. Als wij voor uw vertrek de accommodaties op de hoogte kunnen brengen dan is dit voor iedereen heel prettig. U hoeft zich geen zorgen over het eten te maken en de accommodaties zijn altijd erg blij om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Een andere vorm van speciale verzoeken is een gids die uw eigen taal spreekt. Al onze gidsen spreken de Engelse taal, dus dat is al een goed begin. Toch kan het zo zijn dat u heel graag een reis naar Tanzania wilt maken, maar dat uw kennis van de Engelse taal beperkt is. Wij kunnen u zonder problemen een uitstekende gids aanbieden die u in uw eigen taal te woord kan staan. Deze gidsen zijn echter wel beperkt aanwezig, dus boekt u in dat geval tijdig.

Onder een speciaal verzoek kan ook een bepaalde interesse worden verstaan. Iedereen heeft andere interesses en natuurlijk zal iedereen met veel plezier kijken naar een kudde olifanten. Misschien vindt u het juist interessant om meer over vogels of insecten te weten te komen. Het kan ook zijn dat u graag een grote diversiteit aan landschappen wilt zien of juist de fascinerende primaten in Tanzania beter wilt leren kennen. En zo zijn er nog vele voorbeelden, interesses en hobby’s te bedenken. U weet het beste wat u interessant en leuk vindt, laat het ons weten en wij maken de reis passend voor u. Ook gidsen hebben zo hun eigen voorkeur van dieren, sommige weten echt alles van vogels of juist alles van fotografie. De juiste gids op een reis is dus zeer belangrijk voor de perfecte vakantie.